VII. Örömautózás – Hungaroring 2015. március 28.

oromautozas 2015

Igazi sportszeretet, örömteli összefogás!

Ez év tavaszán már hetedig alkalommal rendezik meg az Örömautózást súlyos beteg gyerekek számára.
Ezt az eseményt „élményterápiaként” a gyermekek orvosai is nagyon fontosnak programnak tartják.
A szervezők célja továbbra is, az hogy ha csak néhány órára is, de mosolyt csaljanak a kis betegek arcára.
A rendezvényen résztvevők már több éve megtapasztalják azt a felhőtlen örömöt, amit a kis „navigátorok” éreznek, amikor beülnek az általuk csodált versenyautókba, a pilóták mellé, hogy végigszáguldjanak a versenypályán.
Mindenki tisztában van az öröm, a boldogság gyógyító erejével, így gondolják ezt azok az autóversenyzők, autótulajdonosok, csapatok, akik – idestova már hetedik éve – segítik a szervezőket azzal, hogy ezen a napon a gyermekek rendelkezésére állnak.

Ebben az évben az Erdélyben kezelt gyermekek is csatlakozhatnak a Kosztyu Ádám Emlékére Alapítvány által támogatott, és a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikán kezelt kis betegekhez, így még több izgatott kisgyermek várja ezt a mindig rendkívül élménydús napot. A kicsik még egy vágya teljesülhet azzal, hogy a rendezvény helyszíne idén is a hazai autósport egyik fellegvára az F1-es Magyar Nagydíjnak is otthont adó HUNGARORING.

A szervezők ismét várják azoknak a kórházaknak, gyermekotthonoknak a jelentkezését, akik súlyos, elsősorban onkológiai betegségben szenvedő gyermekeket ápolnak, s úgy gondolják, hogy betegeik közül vannak olyanok, akik örömmel beülnének az autóversenyzők mellé. Jelentkezésüket szüleikkel egyetértésben elküldhetik maguk az érintett gyermekek is. És természetesen várják azon támogatók jelentkezését is, akik az esemény mellé állnak a még több örömért!

Jelentkezni lehet a következő email-címen: oromautozas@gmail.com