Licenc beadás

Kedves Versenyzők, Csapatok!

Ezúton próbálok segítséget nyújtani a licencek beadásával kapcsolatosan.
Első és legfontosabb, hogy a licenc igénylő lapot pontosan, hiánytalanul töltsétek ki. Fiatalkorú versenyzők esetén a szülői  és iskolai hozzájáruló nyilatkozat is szükséges. Fontos még, hogy a licenc és a szabályismereti vizsga díjának befizetéséről szóló banki bizonylat is rendelkezésre álljon. Mindezeket egyben szükséges feltölteni az online felületre.Beadásnak nem az a nap minősül, amikor Ti online elküldtétek, hanem az azt követő nap és csak akkor, ha minden hiánytalanul beérkezett.
Kérlek Benneteket, a beadás időpontjára is figyeljetek oda és lehetőleg még ebben a hónapban adjátok be kérelmeiteket, hiszen például ha hiánypótlásra visszaküldik, az olyan mintha még el sem indítottátok volna.
A Sporttanács határozata értelmében az idei évben nagyon súlyos büntetési tételek kerülhetnek kiszabásra, az alábbiak szerint:
– 10 napon belüli licenc igénylés (azaz a tökéletesen beadott licenc kérelmet követő 11 napon belül szeretnéd megkapni a licencet) 25000.-Ft pótdíj
– 5 napon belüli licenc igényléd ( azaz a tökéletesen beadott licenc kérelmet követő 6 napon belül szeretnéd megkapni a licencet) 50000.-Ft pótdíj
– hiánypótlásra visszaküldés, első alkalommal térítésmentes, a második alkalomtól 2000.-Ft pótdíj/alkalom.
Licenc díjak: Arany 65 000
                     “A”     30 000
                     “B”     20 000
                     “U”     23 000 (ez leginkább a 16 éven aluli versenyzőket érinti, az Ő licenc díjuk minden esetben 100 Ft)
Szabályismereti vizsga díj: 8 000 Ft
Kérlek Benneteket, ha valami még így sem egyértelmű számotokra, hívjatok nyugodtan.
Az idei évben még a papír alapú beadás és a készpénzes befizetés is rendelkezésre áll.
gyorsasagi2016