Nagy Dani a Zengő Motorsport második pilótája 2017ben a WTCC-ben

Nagy Dániel és Aurélien Panis vezeti a Zengő Motorsport autóit a WTCC-ben!
Megszületett a döntés, a korábban már bejelentett Aurélien Panis mellett 2017-ben Nagy Dániel szerepel csapatunk színeiben a Túraautó Világbajnokság futamain. A tavalyi szezonban már öt versenyhétvégét teljesítő és a WTCC Trophy értékelésben huszonkét pontot szerző Nagy Dániel a tervek szerint teljes szezont fut majd a túraautózás elit kategóriájában.

Zengő Zoltán: nagyon nehéz helyzetben voltam, nem volt könnyű döntés, de végül a választásom Nagy Danira esett, Ő szerepel majd a csapat TC1-es Hondájával a világbajnokságon. Keményen dolgozunk egy másik nagyszabású projekten is, amiről részleteket még nem árulhatok el, annyit azonban elmondhatok, hogy szerepel benne ifj. Ficza Feri is.

Nagy Dani: nagyon boldog vagyok! Óriási lendülettel és motivációval készülök életem első teljes Túraautó-világbajnoki szezonjára. Jelen pillanatban még felfokozott érzelmi állapotban vagyok, hiszen nemrég tudtam meg, Zolitól az idei évre is megkapom a bizalmat! Köszönöm mindenkinek, aki hozzásegített ehhez, igyekszem világbajnoki pontokkal meghálálni ezt a hatalmas lehetőséget.

 Forrás: Zengő Motorsport Facebook .