Gender Racing : TOVÁBB A BAJNOKI CÍM FELÉ

Egy újabb futamgyőzelem és egy ezüstérem jutott mára a Gender Racing versenyzői számára a Slovakiaringen az FIA CEZ és az MNASZ Autósgyorsasági OB mai versenyfutamán. Hefler Róbert volt a legeredményesebb, aki bajnokesélyesként ismét begyűjtött egy magabiztos futamgyőzelmet az OB értékelésben, valamint a harmadik helyen végzett és ezzel tovább vezeti az FIA CEZ Formula Renault Kupájának értékelését is!

Küzdelmes futama volt a legfiatalabb versenyzőnek, Szomszéd Lalinak is, aki a legjobb időt futotta kategóriájában az időmérőn és több oda vissza előzgetés után az elmelegedett abroncsai ellenére is a Magyar Formula Renault Kupa dobogójának második helyére állhatott fel, további értékes bajnoki pontokat gyűjtve a kategória élmezőnyében.

Sajnos nem kísérte szerencse Szabó Nikolas első hazai futamát, aki egy rejtélyes motorprobléma miatt erejét vesztett autóval, nem tudott beleszólni a küzdelembe és a végén a kategória ötödik helyén értékelték. A csapat folyamatosan dolgozik a hiba feltárásán és kijavításán, így remélhetőleg a Magyar Formula Renault Kupa bajnokesélyese holnap már újult erővel állhat rajthoz a második hazai futamán.

A vasárnapi versenynapon kicsivel tizenegy óra előtt futják majd az időmérőt a GRT-s  fiuk és délután négy óra után rajtolhatnak el a hétvége második futamára.