#FirstLap Cup – Balaton Park Circuit – 2023.10.06-08. – INFORMÁCIÓK

Kedves Csapatok, Versenyzők, Sporttársak!

Mellékelem a szezonzáró OB és nyílt Túraautó hétvége versenykiírását, amelynek neve: #FirstLap Cup, helyszín: a vadonatúj versenypálya, a Balaton Park Circuit, dátum: 2023.10.06-08.

Reméljük sokan eljöttök, és a külföldi indulókkal együtt egy jót tudtok versenyezni a téli pihenő előtt.

FONTOS INFORMÁCIÓK:

1. A – még nem elfogadott – kiírást kérjük olvassátok el figyelmesen, sok fontos információval szolgálunk. Nevezni a mellékelt nevezési lapo(ko)n lehet (sprint és/vagy endurance). Csak a teljesen kitöltött nevezési lapokat fogadjuk el, ha nincs kitöltve, azt az adminisztratív átvételen a csapatvezetőknek kell pótolni – ami rengeteg időt vesz el.

2. Nevezési határidő: 2023. október 2.

3. Idei évben ismét lesz kötelező versenyzői eligazítás minden résztvevőnek – pénteken 17:45-től a C Torony 1. emeletén.
4. A nevezési díjak, boxdíj, szabadedzés jegyek KIZÁRÓLAG előreutalással rendezhetőek. A nevezési díj mértéke az utalás indításának napjától függ. Kérjük megjegyzésben megjelölni a versenyző nevét, kategóriát és ha van, akkor a fizetett boxok darabszámát.

5. Pénteken egésznapos teszt lesz, a részvételi díjat a nevezési díj tartalmazza. 

6. Az adminisztratív átvételre CSAK 1 fő (csapatvezető) jelenjen meg, aki:

  • bemutatja a versenyzők eredeti licencét, az autók gépkönyvét és aláír,
  • hozza az eredeti kitöltött és aláírt nevezési lapokat,
  • hozza a kitöltött és aláírt gépátvételi lapot – mi aláírjuk -, és ezt viszi tovább a technikai átvételre,
  • átveszi a belépőjegyeket (max 6 db / nevezés),
  • átveszi az edzésjegyeket,
  • átveszi a transzpondereket – az egész csapatnak.

7. Technikai átvételre az adminisztratívon lehet időpontot foglalni – elkerülve a sorbanállást. A kötelező versenyző felszerelést is készítsétek be az autóba, mert azt is be kell mutatni az átvétel során.

8. Egy box mérete: 4 x 12 méter, 2 autónak elegendő. Boxigénylésnél a formula autókkal rendelkező csapatok, valamint az endurance versenyen indulóknak van prioritása. Boxot igényelni a nevezés elküldésével egyidőben, e-mailben lehet. Ha a csapat nem igényel boxot, akkor a szükséges depoterület méretét is meg kell adni az együtt depózó autók számával együtt (18,5 méter mély a paddock).

9. A versenypályán csütörtökön 14 órától lehet települni. 19 óráig lehet belépni az autószállítókkal / kamionokkal, utána márcsak másnap reggel 7 órától. A boxkulcsokat a helyszínen tartózkodó paddock felelőstől lehet átvenni, a paddock helyeket is a felelős irányítása mellett lehet elfoglalni.

10. A versenypálya étterem nyitva lesz a rendezvény során, de lehetőséget biztosít minden csapatnak, hogy menüt rendelhessen minden napra, helybenfogyasztásra, vagy elvitelre. Az elérhetőség: bpc@lavender.hu

11. Média akkreditációt az alábbi e-mail címen fogadunk: media@balatonparkcircuit.com

Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésre.

Reméljük jövő héten találkozunk a versenypályán, hogy megtegyétek az első köröket! #FirstLap Cup 😉

FirstLap-Cup-supplementary-reg-06-08.10.2023-v2