Bódis verhetetlen

Bódis Kálmánt a túraautók harmadik futamán sem lehetett legyőzni, rajt-cél győzelemmel zárta a GRAND FINAL-t. Mögötte Gál Szabolcs és György Anett vívott szoros csatát a dobogós helyekért, folyamatosan előzgetve egymást. A csatából Gál Szabolcs került ki győztesen, övé lett az ezüst, és ezzel a bajnoki bronzot is bezsebelhette.

A Lotus Cup Eastern Europe mezőnyében Mohácsi Ákos lett a legjobb Bak Bertalan előtt.

Bódis Kálmán: „Megittuk a kávét, most megyek ebédelni, mert már nagyon éhes vagyok. Végülis minden rendben volt. Gyönyörű idő volt, autózgattunk. Jön a téli szezon, talán Dubaira megint össze tudunk szedni annyi pénzt, hogy megint csak autózzunk. De majd meglátjuk. Jól éreztük magunkat, minden rendben volt, szép az idő.”

Gál Szabolcs: „Vérszemet kaptam, és sikerült, ha már így a számba adtad a szót.  Igen, élveztem, jó volt, jót autóztunk, vigyáztunk egymásra és számoltuk a pontokat.”

György Anett: „Szabival végigcsatáztuk a futamot. A bajnokság szempontjából mindkettőnknek fontos volt, hogy célba érjünk, úgyhogy elkezdtünk ennek megfelelően csatázni, és nem kilökni egymást. Néha voltak olyan szituációk, amikor az ujjamat nem tettem volna be a két autó közé, de nagyon élveztem.”