Laptiming Kupa – Hungaroring – 2023.04.28-30. – INFORMÁCIÓK

Kedves Csapatok, Versenyzők, Sporttársak!

Mellékelem a szezonnyitó OB és Közép-európai Zóna Bajnokság versenykiírását, amelynek neve: Laptiming Kupa, helyszín: Hungaroring, dátum: 2023.04.28-30.

Reméljük sokan eljöttök, és a külföldi indulókkal együtt egy jót tudtok versenyezni a téli pihenő után.

Tájékoztatunk Benneteket, hogy azok az autók, amelyek nem felelnek meg egyik zóna kategóriának sem, GT X és TWC X kategóriában részt tudnak venni a rendezvényen. Zóna pontokat ez esetben nem kapnak, de bajnoki pontokat igen. Azon versenyzők tartoznak ide, akik nem zóna országbeliek, vagy olyanok, akiknek nem felel meg az autójuk egyik zóna kategóriának sem.

FONTOS INFORMÁCIÓK:

1. A kiírást kérjük olvassátok el figyelmesen, sok fontos információval szolgálunk. Nevezni a mellékelt nevezési lapo(ko)n lehet (sprint és/vagy endurance). Csak a teljesen kitöltött nevezési lapokat fogadjuk el, ha nincs kitöltve, azt az adminisztratív átvételen a csapatvezetőknek kell pótolni – ami rengeteg időt vesz el.

2. Nevezési határidő: 2023. április 13. (+ 1 hét)

3. Idei évben ismét lesz kötelező versenyzői eligazítás minden résztvevőnek – pénteken 18:15-től a Főépület 2. emeletén.

4. Minden információ a COVID-19 helyzetről, az ehhez kapcsolódó szabályok megtalálhatóak a versenykiírásban.
5. A nevezési díjak, boxdíj, szabadedzés jegyek KIZÁRÓLAG előreutalással rendezhetőek. A nevezési díj mértéke az utalás indításának napjától függ. Kérjük megjegyzésben megjelölni a versenyző nevét, kategóriát és ha van, akkor a fizetett boxok darabszámát, teszt jegy/bérlet darabszámát.

6. Pénteken egésznapos teszt lesz, a díjak a kiírásban megtalálhatóak. 

7. Az adminisztratív átvételre CSAK 1 fő (csapatvezető) jelenjen meg, aki:

  • bemutatja a versenyzők eredeti licencét, az autók gépkönyvét és aláír,
  • hozza az eredeti kitöltött és aláírt nevezési lapokat,
  • hozza a kitöltött és aláírt gépátvételi lapot – mi aláírjuk -, és ezt viszi tovább a technikai átvételre,
  • átveszi a belépőjegyeket (max 6 db / nevezés),
  • átveszi a kifizetett edzésjegyeket,
  • átveszi a transzpondereket – az egész csapatnak.

8. Technikai átvételre az adminisztratívon lehet időpontot foglalni – elkerülve a sorbanállást. Ne felejtsétek el, hogy a technikai átvétel nem gépkönyvezés, tehát ha még nincs gépkönyve az autónak, azt gépkönyvezési időpontban intézzétek! A kötelező versenyző felszerelést is készítsétek be az autóba, mert azt is be kell mutatni az átvétel során.

9. Egy box mérete: 4 x 12 méter, 2 autónak elegendő. Boxigénylésnél a formula autókkal rendelkező csapatok, valamint az endurance versenyen indulóknak van prioritása. Boxot igényelni a nevezés elküldésével egyidőben, e-mailben lehet. Ha a csapat nem igényel boxot, akkor a szükséges depoterület méretét is meg kell adni az együtt depózó autók számával együtt (16,5 méter mély a paddock).

10. A versenypályán csütörtökön 14 órától lehet települni. 19 óráig lehet belépni az autószállítókkal / kamionokkal, utána márcsak másnap reggel 7 órától. A boxkulcsokat a helyszínen tartózkodó paddock felelőstől lehet átvenni, a paddock helyeket is a felelős irányítása mellett lehet elfoglalni.

11. A versenypálya étterem nyitva lesz a rendezvény során, de továbbra is lehetőséget biztosít minden csapatnak, hogy menüt rendelhessen minden napra, helybenfogyasztásra, vagy elvitelre. Az elérhetőség a versenykiírásban megtalálható.

12. Média akkreditációt az alábbi e-mail címen fogadunk: foenixmse@gmail.com.

Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésre.

Reméljük hamarosan találkozunk a versenypályán!

Üdvözlettel

Walterné Dancsó Adrienn
Főnix Motorsport
rendező / organiser
info: +36 30 828 5845
Facebook: @FonixMotorsport
web: www.fonixmotorsport.hu


Laptiming-Kupa-kiiras-28-30.04.2023-jovahagyott